Sportlessen

Sportlessen

Op een speelse manier laten we de kinderen kennis maken met de basis vormen van bewegen; Rollen; schieten; vangen; springen; gooien; vallen; rennen; balanceren; draaien en klimmen. De kinderen worden uitgedaagd om hun motorische vaardigheden te ontdekken en verder te ontwikkelen. Samsam biedt 23 verschillende sporten, daarvan zullen er veel, afwisselend, worden meegenomen in het lesaanbod. Na de les kan er door de kinderen gratis worden door gesport, eventueel met de ouder(s)!

Doordat de lessen in team verband zijn krijgen de kinderen wekelijks te maken met respect, beheersing en plezier. Dit zijn items die in het dagelijks leven terugkomen en waar de kinderen hun voordeel uit kunnen halen.

De ontwikkeling van het kind staat, naast het sporten, centraal! Bij onze sportlessen ontwikkelen de kinderen spelenderwijs motorische-, sociale- en mentale vaardigheden.

€30,- per maand
Gratis proefles!
Sutu goal Samsam Utrecht

Indeling van de groepen

De sportlessen zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar. Elke leeftijd heeft zo zijn specifieke eigenschappen, daarom worden de groepen ingedeeld op leeftijd en/of motorische vaardigheden. Op deze manier laten we kinderen binnen hun eigen comfortzone ontwikkelen. De groepen worden gevormd als een 11-tal.

Lesrooster

Maandag 16:00 – 17:00 uur (vol)
17:00 – 18:00 uur
6-8 jaar
6-8 jaar
Donderdag 16:00 – 17:00 uur
17:00 – 18:00 uur
6-8 jaar
8-10 jaar

Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen.

  • Kennismaking met 20 verschillende sporten

  • Plezier in sport en bewegen staat voorop

  • Unieke locatie met 4 sportzalen en 25 sportvelden

  • Na de les gratis door sporten